Non-Stop zomer Non-Stop koelte!

Non-Stop zomer Non-Stop koelte!

Ja hoor daar zijn ze weer die plaknachten! Heb je ze van de zomerse temperatuur of van een hitte aanval van de overgang of ben je ziek en heb je koorts, dan is het natuurlijk belangrijk dat je je lichaamstemperatuur naar beneden krijgt. Want een goede nachtrust is belangrijk, dat weet iedereen

Maar wat nu als je wilt slapen in bed en je hebt zo’n hitte aanval en je hebt geen airco en van een ventilator krijg je keelpijn of kan je niet tegen het geluid van dat ding! Dan is de grote verkoelende mat van 1.35 x 1 meter reuze geschikt voor jou. Hij verschuift niet door zijn grote en gewicht en met 20 seconden laadtijd is hij zo geladen. Laden gaat met alleen koud water, daarna laat je hem even opdrogen en kun je hem in bed leggen. Zo kun je heerlijk koel gaan slapen. Zeg maar een goede nachtrust gegarandeerd!

Als je hem mee wilt nemen op vakantie neemt hij ook niet veel ruimte in je koffer in, als hij droog is. Als je geen emmer of bak hebt om de koelmat te laden leg hem dan in de douche of wasbak ga met de douchekop over de mat voor een paar seconden, dan is hij ook geladen.

Non-Stop zomer Non-Stop koelte!

Warm op de camping!

Leg hem dan in je tuinstoel/ligbed en ga lekker zitten en leun gekoeld achterover. Een dagje strand of zwembad ik zeg neem hem mee, strandmat >> koelmat erop en zonnen maar maar dan wel gekoeld natuurlijk ????. Heb je gezwommen en ben je nat geen probleem ga maar lekker liggen de mat kan er wel tegen. Heb je een hond bij je zoals ik, dan gebruik je de mat niet alleen want de meeste honden vinden zo’n mat ook heerlijk vertoeven. Zolang hij zijn nagels niet gebruikt om te graven kan het totaal geen kwaad voor de mat. Oké je hebt er natuurlijk wel haren op zitten, maar ach als huisdieren eigenaar ben je daar wel aan gewend toch. Of het nu je kleding of de bank/bed is enzovoorts…….dan past de verkoelende mat met haren van je geliefde 4voeter daar ook nog wel bij toch ????. Overigens ze zijn er simpel vanaf te halen hoor die haren dan hé”……..je hond weet ik natuurlijk niet

Koel blijven en koel houden daar gaat het natuurlijk om

Maar als je koelmat een naar luchtje gaat krijgen en je wilt hem wel blijven gebruiken, was hem dan met een mild sopje voor circa 20 seconden. Zelf was ik mijn verkoelende mat iedere 5x laden vanwege het gebruik van mijn 4voeters. Ik maak dan een emmer klaar met opgeloste biotex handlauw en laad dan mijn mat voor 20 seconden daarin en leg hem dan buiten het liefst als het een beetje waait en dan ruikt hij weer lekker fris en is hij ook weer geladen.

Hoelang je mat geladen blijft is moeilijk te zeggen dat hangt echt af van de lucht vochtigheid soms is het 2 dagen en soms 6 dagen, maar met een paar seconden is hij weer geladen dus daar hoef je je geen zorgen om te maken toch? Als je hem nu per ongeluk langer dan 20 seconden in het water laad, wat kan gebeuren omdat bijvoorbeeld de deurbel gaat of je telefoon en hij is te dik geladen, dan is er een kans dat uit de naden koelquartz komt. Geen paniek als je geen gesprongen naden ziet! Dan laat je de koelmat goed opdrogen, veeg je met een droge doek de koelquartz eraf en je wacht met het gebruik van de mat tot hij weer 0,5 cm dik is.

1.35 x 1 meter te groot voor je! Dan hebben we ze ook in een maatje kleiner onder de naam verkoelend matje, ook nog in verschillende kleuren. Deze passen perfect op je hoofdkussen.

Vind je de stof van de mat niet fijn aanvoelen in bed of wil je hem langer fris houden kan je er ook een laken overheen doen. De verkoeling  is dan wel iets minder natuurlijk maar hij geeft nog steeds voldoende verkoeling.

Heb je nog vragen over onze producten laat het ons dan weten.

Dan als laatste wil ik jullie een fijne gekoelde zomer wensen met veel plezier en mooie avonturen.

Veel liefs Therese

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren en om de website naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven. Bekijk ons privacy beleid

Facebook Twitter Pinterest Linkedin