Het verkoelende sportvest

Het verkoelende sportvest

Deze blog gaat over het verkoelende sportvest.

Warm weer heerlijk toch! Nou daar is niet iedereen het mee eens………want hitte brengt ook gezondheidsrisico’s met zich mee.

Zweet je erg en verlies je daardoor heel veel vocht, worden je klachten van je aandoening heftiger of heb je door de warmte last van concentratieverlies. Het zijn natuurlijk maar een paar symptomen van hittestress er zijn nog volop anderen te benoemen. Hoe dan ook het is in ieder geval noodzakelijk je lichaam de afkoeling te bieden die het o zo hard nodig heeft.

 

Onze verkoelende kleding is oplossingsgericht daarvoor. De koelkleding is heel snel en gemakkelijk te activeren met alleen koud water en blijft dan voor enkele dagen heerlijk verfrissend en verkoelend aanvoelen. Onze koelkleding is zo ontworpen dat alles licht van gewicht is en zeer comfortabel aanvoelt op je lichaam. Je behoudt dus al je bewegingsvrijheid met wat je wilt doen. Perfect te dragen buiten of binnen, op je werk of in je vrije tijd bij sport of wat voor activiteit het dan ook gaat worden. Al onze verkoelende kleding is huidvriendelijk en kan ook met een handwasje met een klein beetje Biotex gewassen worden. Is je koelproduct opgedroogd door de verdamping dan kan je hem gewoon weer opnieuw activeren met koud water. Dat maakt onze verkoelende kleding ook zo duurzaam je kan het simpel met alleen water steeds opnieuw activeren.

Verkoelend sportvest

Hoe houdt het verkoelend sportvest je lichaam koel?

Als je het Verkoelend Sportvest 15 seconden in koud water houdt, wordt de speciaal ontwikkelde HydroQuartz™ in het sportvest geactiveerd tot een actief verkoelende gel. Deze verkoelende gel absorbeert je lichaamswarmte en stoot deze af door verdamping. Zo is directe en continue verkoeling mogelijk. Het sportvest bedekt je rug en je voorkant volledig

Aan de zijkanten en op je schouders zit een luchtdoorlatend gaasstof waardoor er een heerlijke luchtdoorvoer zit in het vest en je je nog frisser en fijner gaat voelen. Je trekt het vest over je hoofd aan en aan de rechter zijde zit een rits zodat je hem gemakkelijk dicht kan doen. Op de gele variant zitten op de voor en achterzijde reflecterende strepen zodat je nog beter opvalt ook als het wat schemerig buiten is. Je hoeft niet bang te zijn dat het vest zwaar aanvoelt als het geladen is, dat is niet het geval want het vest wordt niet dik door het laden. Klein tipje van mij als je net iets meer verkoeling wilt van het verkoelende sportvest doe hem dan in de koelkast bewaren als je hem niet gebruikt. Dan voelt hij niet alleen langer en kouder aan maar hij verdampt ook minder snel omdat de temperatuur in de koelkast constant is.

Maar boven al het belangrijkste om koel te blijven, blijf voldoende water drinken.

Periodes van warm weer kunnen we niet voorkomen voor je maar we kunnen je wel de verkoeling bieden die het verlichten voor je!

Feel Cool!

Heb je nog vragen over deze blog stel ze dan gerust aan ons, we helpen je graag koel te blijven.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren en om de website naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven. Bekijk ons privacy beleid

Facebook Twitter Pinterest Linkedin