Retourneren/Herroepingsrecht


U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
 
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
 
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons:
 
Feel Cool
Boetseweg 18
7895AV Roswinkel
Nederland

via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken dit retourformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht
 
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.
 
Gevolgen van de herroeping
 
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u het door u betaalde bedrag, inclusief leveringskosten (bij herroeping van de gehele order en bij gebruikmaking van de standaard verzendwijze*) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.
 
Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
 
U dient de ongebruikte goederen (met daarbij een kopie van de factuur en eventueel het retourformulier) onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons:

Feel Cool
Boetseweg 18
7895AV Roswinkel
Nederland

terug te zenden. Bij voorkeur in de originele/onbeschadigde verpakking. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.
 
De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. Deze kosten bedragen circa € 4,35 per brievenbuspakket of € 6,95 per pakket (Nederland).
 
Om een product te beoordelen mag u het testen zoals in een fysieke winkel. Gaat het beoordelen verder dan hiervoor nodig is, dan zullen wij de waardevermindering die hierdoor is ontstaan aan u doorberekenen. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.
Let op! Koelproducten, die met water geactiveerd dienen te worden mogen net zoals in een fysieke winkel niet geactiveerd worden. Als het product namelijk met water geactiveerd is geweest is het voor ons onverkoopbaar, waardoor dat de waardevermindering 100% zal bedragen.
 
* Als u de bestelling als rembourszending naar u laat verzenden zijn bij herroeping van de bestelling deze kosten voor uw eigen rekening en worden dus niet terugbetaald.

Download retourformulier
 

Product beschadigd?
 
Controleer een product altijd direct op zichtbare gebreken. Mocht u deze aantreffen maak hier dan een foto van en mail deze naar ons, zodat wij ons gelijk een beeld van het probleem kunnen vormen.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
 

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren en om de website naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven. Bekijk ons privacy beleid

Facebook Twitter Pinterest Linkedin