Betaalmethodes

Je kunt jouw bestelling op verschillende manieren betalen. De betalingswijzen: iDEAL, Bancontact, KBC/CBC-Betaalknop en Belfius Betaalknop  worden afgehandeld door onze betalingsprovider de Mollie.

Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:
 
Betalen met iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Het enige wat u nodig heeft is een internetbankier account bij één van de volgende banken:
 
ABN AMRO
ASN Bank
bunq
ING
Knab
Rabobank
Regio Bank
SNS Bank
Triodos Bank
Van Landschot
 
Voor meer informatie over iDEAL klikt u hier.
 
 
Betalen met Bancontact
 
 
Met Bancontact kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Bij een betaling via Bancontact wordt er € 0,50 aan betalingskosten in rekening gebracht.
 
Bancontacts online betaalplatform kan gebruikt worden door iedereen, die een account heeft bij één van de volgende banken:
 
ABK Bank Crelan
Argenta Deutsche Bank
AXA Bank Fintro
Bank J. Van Breda Hello Bank
Belfius ING België
Beobank KBC Bank
BNP Paribas Fortis Keytrade Bank
bpost bank Nagelmackers
CBC Banque Record Bank
CPH Banque VDK Spaarbank
 
 
KBC/CBC-Betaalknop
 
KBC/CBC-Betaalknop
 
De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, waarmee gemakkelijk en snel online betaald kan worden. Via de KBC/CBC-Betaalknop betaald u uw online aankopen vanuit hun eigen vertrouwde online bankomgeving. Bij een betaling via de KBC/CBC-Betaalknop wordt er € 0,25 + 0,9% aan betalingskosten in rekening gebracht.
 
 
Belfius Pay Button
 
Belfius Betaalknop
 
Consumenten met een Belfius-rekening kunnen gebruik maken van de Belfius Pay Button. Bij een betaling via de Belfius Pay Button kunt u de betaling voldoen via internetbankieren of de Belfius smartphone app. Bij betaling via de app wordt een QR-code gescand, waarmee de betaalgegevens direct ingevuld worden en de transactie alleen nog maar verstuurd dient te worden. Bij een betaling via de Belfius Betaalknop wordt er € 0,25 + 0,9% aan betalingskosten in rekening gebracht.
 
 
Betalen met PayPal
 
Met PayPal betaalt u snel en veilig online met uw PayPal rekening of uw creditcard. Bij een betaling via PayPal, wordt er 3,4 % van het totaalbedrag aan betalingskosten in rekening gebracht.
 
Voor meer informatie over PayPal klikt u hier.
 
 
Betalen middels een bankoverschrijving.
 
Middels een bankoverschrijving vooraf:
 
U kunt het te betalen bedrag vooraf over maken naar de IBAN van onze betalingsprovider Mollie. Na het plaatsen van de bestelling krijgt u van Mollie van een e-mail met de betaalgegevens, zodat u kunt betalen wanneer het u het beste uitkomt.
 
Het verwerken van een overboeking duurt doorgaans enkele werkdagen.
 
Remnours betaling
Betalen aan de bezorgdienst. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling als rembourszending te laten versturen. U betaalt uw bestelling dan bij ontvangst van uw pakket aan de bezorger. De extra verzendkosten die hieraan verbonden zijn bedragen € 23,20.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren en om de website naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven. Bekijk ons privacy beleid

Facebook Twitter Pinterest Linkedin