Slapen met overgang

Slapen met overgang

Deze blog gaat over slaapproblemen die de overgang met zich mee kunnen brengen.

Wil je koele slaapverwekkende producten/items voor een rustige fijne nachtrust zonder dat je zweetdruppels moet tellen om in slaap te vallen!

Voldoende slaap is heel belangrijk voor je lichaam en geest

Iedereen slaapt wel eens slecht maar wat als het je iedere nacht overkomt………..

Slaapproblemen zoals:

Slapeloosheid is een veelvoorkomende klacht van vrouwen in de overgang. Volgens slaapdeskundigen komt slapeloosheid voor bij 40-50% van de vrouwen tijdens de overgang. En vrouwen met slapeloosheid hebben meer kans op angst, stress, spanning en depressieve symptomen.

Nachtelijk zweten is ook een vervelende veelvoorkomende oorzaak van slaapproblemen tijdens de overgang. Je dekbed kan klam aanvoelen of je wordt badend in het zweet wakker. Zeg maar oei ik gloei!

Hiervoor kun je een aantal maatregelen treffen zeg maar jezelf een happy boost geven, zoals een raam open laten, katoenen lakens en een koud washandje of je neemt een verkoelend product zoals een verkoelend matje heerlijk voor op je kussen of voor onder je lijf of voeten natuurlijk waar jij het meeste profijt van voelt. Het verkoelende matje blijft voor een aantal dagen geladen dus dat is gemakkelijk wat ik adviseer hou je matje geladen in de koelkast tot dat je hem nodig hebt dan is hij extra koel als je hem gaat gebruiken. Je hoeft er niet met een blote huid mee in aanraking te komen om zijn verkoelende effect te voelen Als je hem gebruikt en je het fijner vindt om er een kussensloop om te doen geen enkel probleem doe dat dan. Sommige dames hebben last warme handen daar is de koelpolsband uitermate geschikt voor Deze geeft het gevoel of je je handen en polsen onder koud stromend water zitten en dat weet iedereen dan koel je lekker af! Maar het is vrij lastig slapen zo! Dus daarom verkopen wij de koelpolsband voor dit effect maar dan dat je lekker kunt slapen met dit verkoelende gevoel.

Natuurlijk hebben we nog meer verkoelende producten die je kunnen helpen om lekker koel de nacht door te brengen. Hoofd, nek en lijf wat je maar wilt en waar je je comfortabel bij voelt.  

Slapen met overgang

Heb je nog vragen over deze blog stel ze dan gerust aan ons

Wij wensen je verder een koel fijne nachtrust toe

Feel Cool Feel Good

 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren en om de website naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven. Bekijk ons privacy beleid

Facebook Twitter Pinterest Linkedin