Beperk de effecten van hitte op je gezondheid met een koelpet.

Beperk de effecten van hitte op je gezondheid met een koelpet.

In deze blog wil ik je vertellen wat onze koelpet voor je kan betekenen.

De temperaturen stijgen, we krijgen er steeds meer mee te maken in ons landje. Voor de één is dat heerlijk en super fijn, maar voor ander is het echt té en je hebt de hele dag het gevoel dat je gaat flauwvallen! Een zonnesteek/hitteberoerte loop je op bij teveel aan warmte en zonnestraling direct op het hoofd en de nek, het is het meest voorkomende vakantieletsel! Laat het dus niet zover komen

Breng je lichaamstemperatuur dan op peil met heerlijke verkoeling, maar wat als er geen stroom in de buurt is om je airco of ventilator aan te zetten. Dan zijn wij er voor je met verschillende verkoelende kleding van verkoelingssjaals tot sportvesten en polsbanden tot heerlijke hoofdverkoeling Alles met een snelle activatie met alleen water Feel Cool Feel Good!

Fashion en functionaliteit hebben elkaar gevonden in onze koelpet!

Koelpet rozeKoelpet antracietKoelpet kaki

Hij is verkrijgbaar in 3 kleuren te weten zwart, kaki en roze en in 2 maten. Ze zijn ook simpel te verstellen dus hoe strak je hem wilt kan je dan zelf bepalen. In de koelpet zit een aparte verkoeling die er heel gemakkelijk in en uit te halen is. Je kan de koelpet dus met verkoeling en zonder gebruiken. De verkoeling is simpel en gemakkelijk te laden met alleen water. Hij houd je hoofd lekker koel voor extra verkoeling kan je hem in de koelkast bewaren als je hem niet nodig hebt. Dat scheelt ook opladen want de temperatuur in de koelkast is constant waardoor de gel niet snel zal verdampen.

Ben je een buitenmens dan is de koelpet echt een musthave want de zon op je gezicht is natuurlijk heerlijk maar niet goed voor je. De UV straling is slecht voor je ogen en huid. Maar als je ook niet tegen de warmte kan en de zweetdruppels van je hoofd druipen dan is de koelpet jouw perfecte combinatie. Is het niet warm dan het koelgedeelte eruit, wel warm dan snel het koelgedeelte er weer in. Met of zonder koelgedeelte je kan je lekker bewegen zonder beperkingen de koelpet is niet zwaar met het koelgedeelte als je daar bang voor bent ????. Er zit een gel in en als die in aanraking komt met water wordt hij geactiveerd tot een verkoelende gel maar de inleg wordt niet dik en heeft daardoor ook bijna geen gewicht. Wat juist erg fijn is dat het koelgedeelte heel je hoofd koelt rondom dus ook daarom is de koelpet een topper als je hoofdpijn klachten hebt.

En bedenk je wel je hoeft niet te sporten om er sportief uit te zien! En als je denkt hmm past dat wel bij mijn stijl bedenk je dan een stijlverandering is altijd mogelijk!

De koelpet is een duurzaam product omdat het koelgedeelte steeds opnieuw te activeren is met water als hij verdampt is. Dat is natuurlijk ook heel fijn en belangrijk voor een lange levensduur.  Als je de inleg even op wil frissen kan je hem simpel even in een beetje Biotex doen met een handwasje heb je hem zo weer fris en als je hem op wil bergen zorg dan wel dat hij helemaal droog is. Dan kan je hem  weer fris pakken als het nodig is voor je.

Heb je nog vragen over deze blog mail ons dan gerust en stel je vraag.

Feel Cool Feel Good Feel Great!

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren en om de website naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven. Bekijk ons privacy beleid

Facebook Twitter Pinterest Linkedin