Je overgang met koelproducten verlichten!

Je overgang met koelproducten verlichten!

Overgangsklachten kunnen heel vervelend zijn!

Opvliegers en nachtelijk zweten en natuurlijk niet te vergeten hoofd en spierpijn en gewrichtsklachten.

Onze verkoelingsproducten kunnen je daar verlichting in geven.

Als je ’s nachts wakker wordt badend in het zweet en je het gevoel hebt dat je bijna tegen het kookpunt aanzit! Biedt wellicht een verkoelend matje een uitkomst voor je om snel weer af te koelen en weer in slaap te vallen. Daarbij een extra tip: doe het matje in je koelkast voor je naar bed gaat zodat je gelijk als je terug naar bed gaat het koude matje alvast tegen je lijf kan houden. Dan ben je al wat afgekoeld voor je weer in bed stapt. Wil je nog meer verkoeling rond heel je romp dan hebben we ook een sportvest, dit vest kan gedragen worden over je kleding maar hoeft niet. Dat is wat je natuurlijk zelf prettig vindt.

Verkoelend matje rozeKoelsjaals Aqua CoolkeeperSportvest blauwCooling Towel XL witKoelpet Kaki

En dan die ellendige opvliegers ook zo wat! Die komen maar te pas en onpas je lastig vallen. De verschillende koelsjaals zijn daar echt een aanrader voor, je behoud je bewegingsvrijheid en je kan ze in het zicht dragen maar ook onder je kleding. We hebben ze in verschillende types, kleuren en motieven. Dus voor ieder wat wils. Je kan de geladen koelsjaal in je tas overal mee naar toe nemen en thuis doe je hem gewoon weer in de koelkast zodat als je een opvlieger aan voelt komen hem direct de kop in kan drukken door je aderen te koelen door hem om je nek te slingeren. Wil je nou geen geladen koelsjaal in je tas dan kan je natuurlijk ook een cooling towel meenemen en een (extra) flesje water zodat je de towel overal en altijd kan laden. Voordeel van de towel is dat je hem ook simpel om je hoofd en polsen kan binden wat je op dat moment het prettigst vindt natuurlijk.

En dan natuurlijk die nare hoofdpijn ook daar kan je koelsjaal bij helpen maar ook de koelpet en bandana kunnen verlichting brengen.

Heb je pijn rond je taille/buik of rug dan is de taillekoeler ideaal voor je maar wil en kan je dan niks om je lijf hebben dan hebben we een stoelverkoeler die dan hetzelfde werkt maar dan zonder dat hij aan je vast zit. Dit alles om maar zo snel mogelijk weer je oude zelf te zijn want dat voelt natuurlijk toch het fijnst!

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren en om de website naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven. Bekijk ons privacy beleid

Facebook Twitter Pinterest Linkedin