Een koelsjaal of een Aqua Coolkeeper verkoelingssjaal?

Een koelsjaal of een Aqua Coolkeeper verkoelingssjaal?

 

Wat is nu het grote verschil tussen de koelsjaals en de verkoelingssjaal van Aqua Coolkeeper.

 

Een vraag die we veel te horen krijgen en die ik ga proberen zo goed mogelijk uit te leggen.

 

 

 Wat zijn nu de verschillen:

 • Het merk Aqua Coolkeeper staat voor kwaliteit en jaren lange ervaring van het  maken van koelproducten voor mensen. De kwaliteit en het draagcomfort  is hierdoor gewaarborgd. De Aqua Coolkeeper producten zijn speciaal ontwikkeld om je verhoogde lichaamstemperatuur  terug te dringen en onder controle te houden tegen hittestress. De Aqua Coolkeeper helpt je op een veilige en verantwoordelijke manier om koel te blijven.
 • Samenstelling van de stof  is anders.
 • De afwerking en het model verschillen duidelijk zichtbaar.

Verschil stof en afwerking koelsjaal en Aqua Coolkeeper verkoelingssjaal

 • De Aqua Coolkeeper sjaal is een sjaal met meerdere reservoirs die geladen zijn met koelkristallen waardoor de vulling beter op zijn plaats blijft en die precies je slagaders bedekken als de sjaal gebruikt. De merkloze koelsjaal bestaat uit 1 groot reservoir en dan kan het gebeuren als de sjaal niet allemaal meer gevuld is dat de vulling begint te zakken naar 1 of 2 kanten met als gevolg dat dan rond je nek niet genoeg vulling zit om voldoende koeling te geven omdat de vulling naar de uiteindes is gezakt.

Verschil gewone koelsjaal en Aqua Coolkeeper

 • De Aqua Coolkeeper sjaal is plat/breed als je hem draagt ervaar je meer verkoeling  in je nek. Alle materialen van de Aqua Coolkeeper zijn uitvoerig getest en uit deze tests zijn geen allergische reacties gebleken. De merkloze koelsjaal  is rond van model als hij geladen is wat wel weer als voordeel heeft als je maar een smalle en korte nek hebt veel prettiger draagt
 • Wat natuurlijk ook een groot leuk voordeel is van de Aqua Coolkeeper sjaals dat er van veel kleuren ook andere producten verkrijgbaar zijn zoals polsbanden en hoofdverkoeling om leuke setjes te maken.
 • Daarin tegen zijn er van de andere koelsjaals veel meer kleuren en motieven verkrijgbaar en deze kan je natuurlijk ook om je pols en hoofd binden.
 • Beide sjaals kunnen in de koelkast gelegd worden voor extra verkoeling.
 • Beide sjaals kunnen ook gewassen worden met milde zeep als deze niet meer fris zijn.
 • Beide producten zijn duurzaam, je mag beide sjaals volledig laten opdrogen en als je hem weer nodig vind gewoon weer activeren met water.
 • De vulling van de sjaals zijn hetzelfde, beide varianten hebben koelkristallen. Die als eigenschap hebben zich vol te kunnen zuigen met water, tot wel 200 keer hun begingrootte.
 • Dan de prijs die is wel verschillend de verkoelingssjaal van Aqua Coolkeeper  is duurder dan de koelsjaal. Dat geeft een groot pluspunt voor de koelsjaal :)
 • Heb je nog vragen na het lezen van deze blog omdat er toch nog iets niet helemaal duidelijk is. Stel ze dan gerust aan ons!

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren en om de website naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven. Bekijk ons privacy beleid

Facebook Twitter Pinterest Linkedin