Koelsjaal, Cooling Towel of Koelzeem

Koelsjaal, Cooling Towel of Koelzeem

Niks kalm aan doen omdat je het warm hebt, nee gewoon lekker doen waar je zin in hebt.

Gelukkig verkopen wij daarom diverse producten om het hoofd koel te houden maar wat is nu daadwerkelijk het verschil tussen een Koelsjaal, Cooling towel of de Koelzeem.

 

Koelsjaals

Om te beginnen dan maar met de koelsjaal, die blijft na activatie enkele dagen koel om te gebruiken als enige wel minsten 4 dagen en is gevuld met koelkristalen die de verkoeling geven. Wij verkopen deze ook in heel veel kleurtjes en vrolijke prints maar het laden van de koelsjaal vergt wat meer tijd en precisie omdat deze overladen kan worden.

De cooling towel en de koelzeem zijn gemaakt van een verkoelende stof en die geven nagelang de temperatuur buiten en of je hem draagt in de volle zon maar voor enkele uren verkoeling en daarna moet je hem weer activeren, daarin tegen geven ze wel direct een koeler gevoel dan de koelsjaal.

Cooling Towels

De cooling towel is soepeler van stof en lichter van gewicht dan de koelzeem maar de zeem houdt net wat meer water vast dan de cooling towel waardoor de koelzeem wat langer werkzaam is zeker in de volle zon en de koelzeem lekt niet na. Als je de cooling towel op je kleding draagt en hem niet voldoende uitwringt kan deze op de uiteindes wat water na gaan druipen waardoor je kleding nat kan worden.

Maar waar je bij de cooling towel en koelzeem niet op hoeft te letten dat is overbelading! De koelsjaal is daar wel gevoelig voor omdat deze gevuld is en de vulling/koelkristalen uitzetten door het water tot wel 200x de begin grote en dan kan het dus gebeuren dat de naden openspringen omdat simpel weg nog de groeiende kristalen een uitweg zoeken om verder te groeien.

Dus bij de koelsjaal is dit wel opletten. Het lezen en naleven van de gebruiksaanwijzing is daarom wel een must!

De koelzeem is er ook in een grotere variant wat ook ideaal is om op te zitten of liggen bij bijvoorbeeld yoga of lekker op een strandbed of tuinstoel. De koelzeem is maar in 3 kleuren beschikbaar.

Koelzeem

De cooling towel heeft als grote voordeel dat hij er ook in een scarf is die je op heel veel verschilliende manieren kan dragen van het hoofd, nek tot om je polsen door zijn lange lengte is hij multi-inzetbaar. De cooling towel is er in meerdere kleuren en maten.

Voor als je nog iets opvallends zoekt is de cooling towel er ook in een variant voor op het hoofd met een superfijne nekverkoeling. Maar dan moet je haar natuurlijk wel vochtig mogen worden ????.

Er is ook de cooling towel – col, dit is ook een ideaal product omdat deze op veel manieren gedragen kan worden van beanie en hoofdband tot col. En ook weer simpel te laden. Geeft verkoeling waar jij hem nodig hebt.

De koelzeem en de cooling towel zijn een koud kunstje om ze te laden. Je houdt ze onder koud water totdat ze totaal doordrenkt zijn daarna even goed uitwringen en even flink uitschudden en ze zijn klaar om je direct verkoeling te geven dus dat laden is echt appel-eitje!

Dus wat hebben ze wel gemeen dat is dat ze alle 3 op en top heerlijk verkoeling geven en oplossingsgericht zijn met simpel en alleen koud water. Dat ze oplaadbaar blijven dus erg duurzaam, dus mooi voor vandaag en zeker goed voor morgen en ontworpen zijn om langdurige lichaamswarmte kwijt te raken.

 

 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren en om de website naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven. Bekijk ons privacy beleid

Facebook Twitter Pinterest Linkedin