Cool de zomer in met een koelzeem

Cool de zomer in met een koelzeem

Je hebt het ongelooflijk warm en je wilt onmiddellijke verkoeling, dan is de koelzeem de makkelijke oplossing voor je hitte probleem. Echt zonder twijfel!!

De koelzeem is lekker soepel als je hem nat gemaakt hebt en hij kan zeer zeker tegen een stootje en is ook nog eens multi – inzetbaar. De koelzeem is geschikt voor iedereen die niet tegen de warmte kan, de vakantieganger, actieve sporter of de harde werker en de reislustige avonturier!

De koelzeem past bij al je outfits en zo kan je je van je allerbeste kant laten zien zonder die nare zweetdruppels op je voorhoofd! Simpel weg omdat je geen last meer hebt van de warmte.

Hij werkt zo simpel, je dompelt hem onder in koud water en wringt hem uit als een gewone zeem en hupsakee hij is al klaar voor om je nek! Dus simpeler en sneller kan echt niet en bestaat ook niet. Hij is verkrijgbaar in diverse kleuren en in 2 maten.

Materiaal koelzeem

 

De koelzeem is de parel tegen je hitte probleem. Hij is mooi en nuttig voor vandaag en ook zeer zeker voor morgen dus zeg ik ga er lekker voor.

 

Keep going and Feel Cool met de koelzeem!

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren en om de website naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven. Bekijk ons privacy beleid

Facebook Twitter Pinterest Linkedin